image description

Wij zijn De Kikvorsch, aangenaam

image description

Over de Kikvorsch

S

Stel je voor: het is begin jaren zeventig. Als café-eigenaar en bierliefhebber rijd je regelmatig naar België en Duitsland om daar de lekkerste speciaalbieren te proeven. En af en toe laad je de achterbak vol om er een aantal mee naar je Nederlandse zaak te nemen. Dit is precies hoe wij zijn ontstaan. De liefde voor speciaalbier zorgde ervoor dat we uitgroeiden tot dé importeur van speciaalbier in Nederland. Vanuit het Gelderse Deest importeren en distribueren we inmiddels honderden speciaalbieren door heel Nederland. De naam? Die is nog steeds hetzelfde als de naam van het café destijds: De Kikvorsch.

In de jaren die volgden, heeft De Kikvorsch vele speciaalbieren groot gemaakt in Nederland. Wij helpen bij verkoop, distributie en marketing. Onze persoonlijke contacten en een fijnmazig distributienetwerk zorgen ervoor dat we je als speciaalbierimporteur altijd optimaal ondersteunen.

Inmiddels werken we al meer dan vijftig jaar voor tientallen en met honderden speciaalbiermerken. Onderhouden we contacten met onze afnemers door het hele land. Adviseren we over het beste speciaalbier. En leveren we de kratten, fusten, glazen en flessen aan de detail- en (horeca)groothandel. Wat ons onderscheidt van andere importeurs? Dat is onze expertise. Werk je als brouwerij met ons samen, dan weet je zeker dat we alles in het werk stellen om jouw biermerken groot te maken. Ben je een afnemer? Dan adviseren we jou vanuit onze expertise over de speciaalbieren die passen bij jouw wensen.

De Kikvorsch. Omdat speciaalbier te speciaal is om niet aan een specialist over te laten.

Meer weten over De Kikvorsch? Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@dekikvorsch.nl of 0487-585888.

Speciaalbier: Van hop tot glas

Wij halen ons speciaalbier vrijwel overal vandaan. Via ons magazijn distribueren we het door heel Nederland, steeds voorzien van persoonlijk advies en onze speciale ondersteuning.

image description
image description

Bierbrouwerij

image description

Transport naar Deest

image description

Kikvorsch magazijn

image description

Samen ontwikkelen van het biermerk

image description

Landelijk uitleveren van het bier

image description

Ondersteuning met glaswerk en promotie-materiaal

image description

De Kikvorsch

  • Landelijk netwerk
  • Bieren waar wij in geloven
  • Meer dan vijftig jaar ervaring in speciaalbier
  • Verkoop- en marketingondersteuning
  • Advies over het optimale bierportfolio

Waarom zou ik naar de Kikvorsch gaan?

Landelijke distributie

Er is geen plek in Nederland waar we niet kunnen komen. Van Delfzijl tot Maastricht; de landelijke slagkracht van De Kikvorsch zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen met jou als horeca- of retailondernemer. Dus wat voor wensen jij en je klanten ook hebben op het vlak van speciaalbier; wij laten ze uitkomen.

Bierportfolio advies

Als je kiest voor speciaalbier via De Kikvorsch, kies je voor een onafhankelijke importeur die niet zomaar álle biermerken binnenhaalt. Alleen als wij geloven in een merk en de brouwerij, nemen we het bier op in ons assortiment. En dan? Dan komen we bij jou langs met onze topbieren. Ons gezamenlijke doel: de verkoop van speciaalbier laten toenemen.

Biermerk ontwikkeling

Een speciaalbier verkoopt het best als je het de aandacht geeft die het verdient. Daar zijn we bij De Kikvorsch van overtuigd. Daarom ondersteunen we je graag. Uiteraard krijg je flessen en fusten van ons. En vertellen we je alles over de speciaalbieren in jouw assortiment. Maar als je meer wilt, verzorgen we ook bijpassend glaswerk, reclamemateriaal en andere merkgerichte activiteiten voor je.

Landelijke distributie

Door onze jarenlange logistieke ervaring, ons landelijk dekkend horecanetwerk en de goede contacten bij alle retailafnemers zijn wij met recht een nationaal opererende speciaalbierimporteur. Logistiek gezien weten we na ruim vijftig jaar precies waar jij behoefte aan hebt – het vervoeren van kratten, flessen en fusten speciaalbier is voor ons dagelijkse kost.

Bierportfolio advies

Als onafhankelijk importeur nemen we alleen bieren op in ons assortiment waar we in geloven. Onze marketeers en bierspecialisten verdiepen zich in jouw verhaal. Overtuigd? Dan stellen we alles in het werk om jouw speciaalbier gedronken te laten worden – van op de tap tot in het schap.

Biermerk ontwikkeling

Vele klinkende biermerken zijn groot geworden dankzij De Kikvorsch. Wil jij jouw biermerk ook op de kaart zetten in Nederland? Wij helpen je graag met verkoop en marketing. Dankzij een gefundeerde strategie zorgen we er samen voor dat jouw speciaalbiermerk een succes wordt. Ook voor hulp bij in- en ompakwerkzaamheden, SKU-optimalisatie, verpakkingen en point-of-sale-materialen ben je bij ons aan het goede adres.

Een vraag? Neem gerust contact met ons op