image description
Terug naar actualiteiten

De Kikvorsch en Van Bieren bundelen krachten

Kikvorsch VanBieren
image description
Delen

Merken als Brouwerij de Molen, Bronckhorster, SweetWater en The Flying Dutchman nu verkrijgbaar via De Kikvorsch.

Van Bieren en De Kikvorsch zijn een samenwerking aangegaan om de bieren uit de Van Bieren-stal voor meerdere wederverkopers beschikbaar te stellen. De logistieke kracht van De Kikvorsch zorgt ervoor dat Van Bieren zich kan focussen op het bouwen van haar selectie craft biermerken.

The Flying Dutchman, Brouwerij de Molen en Bronckhorster Brewing Company
De Kikvorsch heeft door deze samenwerking haar assortiment uitgebreid met een aantal sterke namen uit de craft beer wereld, zoals Brouwerij de Molen, Emelisse, Alvinne en SweetWater. En opkomende merken als Bronckhorster Brewing Company, Kaapse Brouwers, The Flying Dutchman, À Bloc en Austmann. Ook toegevoegd is een 100% natuurlijk craft cider uit Frankrijk: Galipette Cidre.

Joost-Jan Kinds (Van Bieren): ”We zijn 3 jaar bezig en kunnen nu zeggen dat we een mooie selectie aan kwalitatieve craft biermerken hebben. We zochten een partner die ons kan helpen om de bieren nog breder te distribueren. Met De Kikvosch was die match er meteen. Zij zijn al 40 jaar bezig met de distributie van bier en hebben een hoge servicegraad. Iets wat we enorm kunnen gebruiken nu onze merken sterker worden.”

Richard van Duivendijk (De Kikvorsch): “Van Bieren is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het bouwen van merken. Daar willen we graag ons steentje aan bijdragen op logistiek niveau. Daarnaast is het een frisse aanvulling op ons huidige aanbod van merken als Guinness, Franziskaner, Corsendonk, Carlsberg en Lowlander.”
De merken worden nu gestaag opgebouwd bij De Kikvorsch. Veel van de core bieren zullen binnenkort verkrijgbaar zijn, maar ook de zogenaamde ‘specials’ (eenmalige brouwsels, seizoensbieren, collaborations en barrel aged bieren) zijn op aanvraag te verkijgen via De Kikvorsch.

Introductie actie The Flying Dutchman
Als start van de samenwerking hebben we samen met The Flying Dutchman een 5+1 actie bedacht. Bij afname van 5 dozen of 5 fusten* van The Flying Dutchman Nomad Brewing krijg je een gratis doos (24x33cl) Flip Flopped White Socked Strong Hopped White IPA of fust (20L) Tree Hugging Wood Chopping Mother Nature Loving IPA.
(*keuze uit: Tree Hugging Wood Chopping Mother Nature Loving IPA, Love Sipping Compassion Dipping Hibiscus Dripping Passion IPA, Arm Wrestling Bench Pressing Muscled Up Imperial IPA, More Dry And Sour Than Your Mother In Law Saison, More Complicated Than Your Girlfriend Stout en Rose Hipped Hibiscus Dipped Flower Power Funky Sour.)